bord

Zuiderwijk Administratiekantoor geeft financieel advies met een persoonlijke benadering.

Bij Zuiderwijk Administratiekantoor kun je rekenen op een persoonlijke benadering in een ontspannen sfeer. Je krijgt altijd eerlijk advies.

Zuiderwijk Administratiekantoor brengt je financiële situatie in kaart, werkt onafhankelijk en communiceert in begrijpelijke taal.

De financieel adviseurs van Zuiderwijk Administratiekantoor doen wat ze beloven!

Ze zijn doortastend en zorgen dat alle betrokken partijen op tijd hun werk uitvoeren.

Neem contact op

Inzicht Staat u voor een belangrijke financiële beslissing? We beginnen met het in kaart brengen van uw inkomsten en uitgaven. Dat geeft inzicht in uw financiële situatie en geeft aan wat de mogelijkheden zijn.
Overzicht Een overzichtelijk financieel plaatje met alle kosten en reserveringen voorkomen onverwachte uitgaven. Samen bepalen wij beste oplossing in uw specifieke situatie en met uw wensen.
Uitzicht Uitzicht op een financieel onbezorgde toekomst ook na uw grote financiële beslissing, zoals een hypotheek of een tweede woning. Dat is waar het Zuiderwijk Administratiekantoor om gaat.
We kunnen meteen beginnen! Maak een afspraak met ons en wij helpen u direct. U hoeft niet lang te wachten en dan weet u of de wens ook werkelijkheid kan worden.
Samen onderweg Samen met u maken wij de financiële planning in een vertrouwde omgeving met oog voor uw persoonlijke omstandigheden en wensen.
Tijd voor genieten De aanschaf is gedaan. U kent uw financiële toekomst. Tijd om van uw nieuwe aanwinst te gaan genieten! Wij wensen u veel plezier.